Ønsker du en smartere bolig?

Ved bruk av smarthusløsninger vil du oppleve at strømforbuket reduseres samtidig som komforten øker.
Vi viser deg gjerne hvordan.

Hva kan et smarthus gjøre?

Smarthusløsninger handler om å samle alle elektroniske komponenter i boligen i et felles system, og styre dette systemet eksempelvis med mobilen din.
Panelovner og varmekabler, er produkter som kan knyttes sammen i et felles system. Du kan styre begge deler og tilpasse varmen etter faktisk behov. Oppvarming av boligen står ofte for så mye som 60% av all strømforbruket. Det betyr at om du er villig til å senke oppvarmingen på tider av døgnet du ikke er hjemme, eller sover, kan du spare strøm og penger.
Smarthusløsninger handler ikke bare om å redusere forbruket på strøm, det handler også om en mer bærekraftig bruk. Du deltar i det grønne skiftet, samtidig som du får mulighet til å redusere kostnadene til strøm.

Man kan installere smarthusløsninger i så stor eller liten skala som man ønsker.
Mange starter med et enkelt system, som for eksempel lar deg justere belysningen i deler av boligen. Under har vi samlet noen få eksempler på hva du kan styre med smarthusløninger. 

  • Med smarthusløsninger kan du styre all belsyningen i boligen. Du kan lage senario, f.eks. alt lys på / alt lys av.

  • Trappebelysningen kan automatisk slås på når du kommer hjem. Lyset kan også automatisk tennes først når noen går i trappen. 

  • Varmestyring i kombinasjon med lysstyring øker ikke bare komforten i boligen, men bidrar også til å reduserer strømforbruket. 

Vi hjelper deg med smarthusløsninger

Ønsker du å vite med om hvordan du kan gjøre din bolig eller fritidsbolig smartere?

Ta kontakt med oss til en uforpliktende befaring.